söndag 14 maj 2017

V. 20

Hej!
Det har varit en vecka med mycket cykling. Trots kyla, snö och hagel i måndags cyklade alla minst en mil och de flesta två. Mycket bra! Studiebesöken på företagen var också väldigt bra. 
Vad det gäller cykling verkar många osäkra på att cykla i trafik. Man har svårt att bromsa och anpassa hastighet och hålla avstånd. Att cykel är ett fordon som ska framföras på höger sida även på cykelbana tycks också vara en nyhet för en del. Med tanke på att vi ska cykla till Motalabadet är det bra att träna på det och även att bättra på konditionen så man orkar trampa uppför backarna. Det är ju lite speciellt att cykla så många tillsammans, men det gick trots allt bra.

På onsdag 17/5 åker vi till Linköping och besöker Fenomenmagasinet . Alla måste vara på skolan senast 7.45. Vi ses då vid matsalen för att packa ner matsäcken. Vill man ha någon egen liten fika och dricka går det bra, men vi får med oss mat(pastasallad förmodligen), bröd frukt och något att dricka från skolan. Det går även att ta med lite pengar om man vill köpa något i Gamla Linköping.

Vi går tillsammans till stationen och åker med pendeln 8.33. Beräknad hemkomst med pendeln 14.30.
Det blir en fullspäckad dag för mellan 17.00-19.00 ses vi på vårkvällen i Bondebacka se inlägg under egen rubrik.

Hälsningar
Wivianne

V. 20
Ti: skriftligt läxprov på buddhismen. Läs på faktabladet.
Ons.: Linköpingsresa . OBS! Kom till skolan senast 7.45.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar